Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Återblick oktober-december 2019 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Återblick oktober-december 2019

Återblick oktober-december 2019

Återblick oktober-december 2019

Vi är inne på den sista återblick. Årets tre sista månaden gick fort väldigt fort. Jag har under de här månaderna hunnit med en kampanjdag med Hjärnkoll, flera föreläsningar och en gala. 2019 blev ett händelserikt år nu blickar vi fram mot 2020. Du hittar återblicken för januari-mars här. Du hittar återblicken för april- juni här. Du hittar återblicken för juli-september här.

Oktober:
Återblick oktober-december 2019Anhörigdag

I början av oktober var jag och Carolina var i väg på en anhörigdag. Det var många intressanta föreläsningar om att vara anhörig till någon med psykisk ohälsa eller/och funktionsnedsättningar. Dagen avslutades med en föreläsning med Hasse Brontén. Det var kul att få träffa Hasse igen och prata lite med honom. Jag berättar om hans betydelse för mig här.

Återblick oktober-december 2019
Mental Health Evening

Jag åkte till Stockholm och gick på gala, Mental Health Evening. En fullspäckad kväll på temat psykisk ohälsa. En viktigt och trevlig kväll. Och det är ju alltid kul att klä upp sig och gå på festligheter. Här kan ni läsa mer om kvällen.

World mental health day
Varje år den 10:e oktober infaller World mental health day. Det är också Hjärnkolls årliga kampanjdag. Vi i Värmland bjöd in till en  halvdag med föreläsningar av flera av våra duktiga ambassadörer som ni ser på bilden ovan. Själv var jag fotograf och pressansvarig. Här kan ni läsa mer om dagen.Hej depression!

I mitten av oktober började jag visa tecken på en depression. Jag kontaktade psykiatrin och vi valde att höja Litium. Ni kan läsa mer om det här. Jag är stolt över mig själv för att jag sökte vård i tid innan det gått för långt och för att jag inte gav mig innan jag tillslut fick vård.

Fotade hockey för första gången

Jag var och fotade lite hockey åt Forshaga IF. Det var spännande och kul att få testa på något nytt. Jag gillar ju att ta bilder med action. Det är kul att ha hittat något att fota när det är vinter och inte speedwaysäsong. Du hittar mina bilder från matchen här.

MR tourette och jag

Jag föreläster på Socialpsykiatridagen på Karlstad CCC. Jag fick den stora äran att träffa och lyssna på MR Tourette även känd som  Pelle Sandstrak.  Läs mer om mina tankar kring dagen här.

Gravidfotografering

I slutet av oktober fick jag den stora äran att fotografera min höggravida kusin Zandra. Ni kan se fler bilder från fotograferingen här. Lite senare hade vi också en babyshower för Zandra. Ni hittar bilderna från den här.

November:

En del föreläsningar är viktigare än andra

Jag begav mig till Stockholm för att föreläsa för volantärer på Min Stora Dag. En del föreläsningar är viktigare än andra och det här var en sådan. Min Stora dag hjälper sjuka barn och funktionsnedsatta barn att få uppleva sina drömmar. Eftersom jag brinner för barn så valde jag att ge dom 80% så pengarna kan gå till dom som behöver det-Barnen!

Föreläsning i Helsingborg

Jag besökte Helsingborg för tredje gången i mitt liv, det är en fin stad Hade jag haft mer tid på mig så hade jag åkt över till Danmark. Nu hade jag inte det för jag var där för att ha en föreläsning i samarbete med Autism och Asperger föreningen i Skåne. En föreläsning som blev mycket uppskattad.

December:

Årets sista föreläsning

Årets sista föreläsning blev som ni redan vet i Södertälje. Det var 70 personer på Södertälje kommun som lyssnade på mig. De var några av dom som redan hade hört mig innan. Jag tycker att det är kul att höra vad dom som hört mig innan tycker för de känns som att ingen föreläsning är den andra lik.

Gott nytt år

December är den svåraste månaden att skriva om eftersom allt precis hänt. Men jag tänkte att vi avlutar årets sista återblick med en bild på mig och Baby tagen på julafton. Sen vill jag passa på att önska er ett gott nytt åt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *