Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Baby shower – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Baby shower

Baby shower

Baby shower

I går åkte jag till Hagfors för att spendera helgen där. I dag hade vi en baby shower för kusin Zandra som ska ha bebis närsomhelst nu. Jag blev väckt tidigt i morse av att moster ville ha hjälp med dukningen (Vi bor typ 50 meter från varann). Så jag och mamma gick dit och hjälpte till. När vi nästan var klara så uppstod ett problem.

Lurades lite

Zandra som inte hade en aning om vad som var på G, smsade att de åkte från Karlskoga. Problemet var att dom som kom från Linköping och som skulle vara på plats när de kom var mellan Örebro och Karlskoga. Så vi ringer upp Zandra och lurar in henne på Dollarstore i Filipstad för att köpa Halloween saker. Haha då kunde dom andra köra förbi och komma fram till Hagfors först. Tänker inte berätta så mer än dagen för en bild säger mer än tusen ord.

Baby showerBaby shower Baby showerBaby showerBaby shower Baby showerBaby showerBaby showerBaby showerBaby showerBaby shower

Baby shower

1 reaktion på “Baby shower

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *