Aspiepower Media

Födelsedag i Stockholm

36 år

Ja ni mina vänner, numera är denna brud 36 år. Det kan vara svårt att tro och jag får fortfarande visa legitimation på systemet. För ett tag sedan fick jag till och med visa det när jag köpte energidryck. Haha jag lär se ung och fräscht ut. Men seriöst! Jag ser väl inte ut som 15? Fast när jag var och gjorde ett reportage om dansande barn för ett tag sedan så var det helt gäng med fyraåringar som stod och skrek. ”Kolla, kolla! Hon har rosa hår”, skönt att känna att man är på samma nivå som någon. 😉

Rosa hår

På tal om rosa hår så har mitt hår fått en makeover. Jag var så trött på det jag hade så det fick bli en ljusare rosa ton. Dock kommer de släppa lite och bli mer ljusrosa om några tvättar. Förstår inte hur lite färg kan göra så man känner sig så mycket fräschare. Men med tanke på hur mitt hår såg ut så är det kanske inte så konstigt. Men de är ändå knäppt att jag tyckte att det såg helt okej ut redan innan uppfräschningen. Tills jag såg före och efter bilden. Haha ja ett lyft blev det iallafall.

Födelsedag i Stockholm

Födelsedagen spenderades iallafall i Stockholm med mina styrelsekompisar från Autism Sverige. Ja de har ju hänt en del sedan den här bloggen tog paus 2022. Numera sitter jag med i tre styrelser, Hjärnkoll i Värmland, Autism Värmland och har blivit adjungerad i Autism Sverige styrelse. Så fredag-lördag står arbetshelg i Stockholm på schemat. Det blir ett intensivt dygn men sådana här helger blir alltid trevliga. 🙂 En bra födelsedag ändå. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *