Aspiepower Media

Kampanjdag med (H)järnkoll

Kampanjdag med (H)järnkoll

I dag är det World mental health day. Världsdagen för psykisk hälsa infaller den 10 oktober varje år. Den instiftades av World Federation för Mental Health 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och för psykisk hälsa och ohälsa. Vi i (H)järnkoll i Värmland firade dagen genom att ha en kampanjdag vid sessionssalen i bibiotekshuset i Karlstad.

En fullspäckad dag

Det blev en fullspäckad dag med föreläsningar. Våra nyaste ambassadörer hade kort versioner av sina föreläsningar. Vi fick höra föreläsningar om att vara anhörig, att ha bipolär sjukdom, kronisk depression, psykos och ADHD / missbruksproblematik. Jag tycker att det är kul att vi har en sådan stor blandning av ambassadörer som har så olika erfarenheter.

Pressansvarig och fotograf

Det blev inget föreläsande för mig i dag men jag var inte arbetslös. Min uppgift för dagen var att vara pressansvarig och sen plockade jag med kameran och dokumenterade dagen. Det är alltid lika läskigt att vara pressansvarig för man vet aldrig om media nappar. Jag är tydligen bra på att skriva pressmeddelanden (kanske för att jag själv är journalist haha) för både P4 Värmland och Värmlands folkblad nappade.

Avslutade med middag

Vi avslutade dagen med att äta middag på resturang. Måste påstå att det var skönt att komma hem och slippa laga mat. Nu ligger jag i soffan och chillar. Är sjukt trött efter den senaste tidens äventyr och längtar efter att få helg och jag kan åka till Hagfors och gosa med Bebbsan igen.

(H)järnkoll

(H)järnkoll

(H)järnkoll

(H)järnkoll (H)järnkoll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *