Återblick januari-mars 2019

Återblick januari-mars 2019

Återblick januari-mars 2019

Året börjar gå mot sitt slut och det börjar bli dags för årets återblick. 2019 har besått av både glädje, sorg och smärta och jag tycker att jag växt mycket under det senaste året. Jag har börjat hitta mig själv och lärt mig hur jag fungerar. Vad jag behöver för att inte hamna i ett skov. Vad jag ska göra för att bromsa om ett är på väg. Här kommer en återblick på vad som hände årets tre första månader.

Januari:

Fira jul på nyår

Eftersom jag inte vill vara som andra så började jag de nya året med att fira jul på nyår haha. Vi firar med mina kusiner varannat år på julafton och varannat år efter jul, denna gång på nyår. Så att ingen ska behöva splittra på sig och alla familjer blir glada.

Inspelning med KIT.se

Jag var till Stockholm tillsammans med Alexander Forselius och Paula Tilli och spelade in en film med KIT.se. Jag tycker det är så kul att hänga med media och göra sådana här saker. Både för de viktigt men kanske också för att jag är journalist och saknar den sortens arbete i bland.

Fullsatt i Torsby

Jag hade årets första föreläsning i Torsby. Det blev fullsatt och jag drog mer folk än Stefan Holm, det måste ändå vara ett bra betyg. Skönt att vara bättre än han på något för jag kommer nog inte bli de i höjdhopp iallafall haha. Här kan ni läsa mer om kvällen.

Berättade om övergreppet i skolan

I samarbete med Brottförebyggande Centrum i Värmland medverkade jag i en fotoutställning om  trakasserier på arbetsplatser. En viktig utställning som många var och kollade på. Bland annat skolklasser som fick göra diskussionsövningar efteråt och prata om ämnet. I samband utställningen skrev jag för första gången om övergreppet jag blev utsatt för i skolan. Ni hittar inlägget här.

Dåliga besked om Baby

I slutet av januari fick vi tråkiga besked. Baby var till veterinären på en seniorkontroll och det visade sig att hon hade dålig njurvärden.  Vi gjorde ett ultraljud som visade att njurarna höll på att lägga av. Hon sattes på njurfoder och i dag är värdena bättre men inte bra. Baby tigger mat typ varannan sekund och leker gärna halva nätterna så hon är väldig pigg och bra livslust trots allt. Vi hoppas att hon får ha ett friskt och piggt 2020.

Februari :

31 år

Jag fyllde 31 år och Carolina gjorde denna fina unicorn-tårtan till mig. Den var inte bara fin den var sjukt god också! Lyckan att ha en vän som gillar att baka. Glutenfri var den också!

Föreläsning i Skåne

Jag åkte ner till Skåne och föreläste. Först i Kristianstad för allmänheten sen för personal på Furuboda Folkhögskola. Jag brukar alltid bli bra bemött av mina uppdragsgivare men en del minns man lite extra. Furuboda är en sådan uppdragsgiven. De tog hand om mig på ett bra sätt och fick mig att känna mig välkommen. Här kan ni läsa mer om vistelsen i Skåne.

Mars:

Finbesök

I mars kom världens bästa Zandy på besök. I 16 år har vi sagt att vi ska ses utanför en speedwaybana men ni vet hur de är när man bara skjuter på saker. Äntligen blev det iallafall av och vilka dagar de blev. Vi åkte på spa och åt god mat och hade det mysigt. Hoppas på fler sådana här dagar under 2020.

Föreläste med ångest

Jag föreläste i Forshaga och bevisade att jag kan leverera under alla omständigheter. Jag hade ångest så in i helvete inför den här föreläsningen men jag åkte dit och körde mitt race. De är många som jag mött efteråt som sagt att det var en sådan bra föreläsning och de har ingen aning om hur kaos det var innan.

Återblick januari-mars 2019Reportage i Expressen

I början av mars var det ett stort reportage om mig i Expressen. Det känns alltid lite konstigt att se sig själv i en sådan stor tidning och på första sidan dessutom. Här kan ni läsa reportaget.

Återblick januari-mars 2019

Inlagd på psykiatrisk slutenvård

Jag och Henrik valde att avsluta vårt förhållande efter nästan sju år. Livet kraschade samman och jag blev inlagt för psykiatrisk slutenvård för första gången på tolv år. Jag är stolt över mig själv för att jag bad om hjälp den här gången innan det gick för långt. Läs mer om allt här.

Återblick januari-mars 2019

Sa hej till Litium

Jag gick med på att släppa in Litium i mitt liv. Det kan vara det bästa jag någonsin gjort! Äntligen fick jag livet tillbaka. Varför har vi inte gjort det här tidigare? Här kan du läsa hur det känns efter sju månader med denna lilla magiska tablett.

Återblick januari-mars 2019

Backyard Babies i Örebro

Jag var på Backyard Babies i Örebro och spelningen fick ett blodigt slut. Läs mer om det här. Men de viktigaste av allt…. Jag fick ett plektrum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen