Mental Health Evening

Mental Health Evening

Mental Health Evening

I måndags åkte jag och D till Stockholm för att gå på Mental Health Evening på Södra teatern. Det blev kväll fullpackade men viktig information om psykisk ohälsa, årets tema var ångest. Jag var ju som sagt nominerad till psykiatrifondens fördomspris som skulle delas ut under kvällen. Jag vann inte och det hade jag inte räknat med heller. Anders Hansen blev årets vinnare och jag tycker att det är helt rätt person? Har ni sett hans program på SVT? Jag har inte hunnit med det än men måste göra det.

En trevlig kväll

Det blev en trevlig kväll bladad med både viktigare talare som Mental health run, Suicide Zero och Hjärnkoll. Men även musik från kända artister som Lill Lindfors, Sonja Aldén och Mollie Minott. Det bästa var dock att få göra det här tillsammans med D och att få bo på hotell tillsammans. De kommer lite bilder från kvällen här nedan. Dock tar även roliga dagar energi så ställde in delar av dagens planer och ligger i soffan istället.

Mental Health Evening Mental Health Evening Mental Health Evening Mental Health Evening Mental Health Evening Mental Health Evening Mental Health Evening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen