Jag har testat en ny grej

Jag har testat en ny grej

I dag har jag testat en ny grej. Jag var till Forshaga och fotade hockey för första gången i mitt liv när Forshaga IF tog emot Eskilstuna Linden. Många tänker att hockey är väl inge svårt att fota eftersom jag fotar motorcyklar som går i 100 km/timmen men det är inte riktigt samma sak. De är oftast dåligt ljus i ishallar och på speedway åker alla åt samma håll (förhoppningsvis haha). I hockey går det jävligt fort och för mig som inte har så bra koll på spelet så är dom överallt. Sen får man akta sig för att vara för nära sargen för de kommer flygande spelare, klubbor och puckar.  Dock gillar jag ju action.

Tusen bilder

Det var jävligt kul i alla fall och jag tog över tusen bilder haha. Min dator är full nu så var tvungen att klicka hem en ny extern hårddisk. Tack Forshaga IF för en trevlig dag. Jag har en känsla av att jag kommer komma tillbaka;) Här nedan kommer lite bilder. Jag har inte hunnit gå igenom alla bilder än men här nedan hittar ni några. Nu ska jag ta kvällen och chilla lite innan det är dags att ta kvällen.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen