Snart åker jag utomlands!

Snart åker jag utomlands!Snart åker jag utomlands!

Jag har börjat räkna ner nu.  Snart åker jag utomlands! Om 11 dagar kliver vi på planet till Vietnam. Bilden ovan är tagen just i det landet 2011. Det ska bli så härligt att komma tillbaka. Jag har varit i Vietnam två gånger förut i  Ho Chi Minh och Phan Thiet. Den här gången blir det Phu Quoc, ska bli kul att komma till ett nytt ställe.

Längtar efter värme och sol

Jag ser fram emot att få sol och värme och semester. Jag längtar extra mycket när jag kollar ut genom fönstret ser alla snö. Dock är jag genomförkyld just nu så hoppas på att bli frisk innan vi åker. Det blir lugna dagar i sängen och kolla på serier. Kollar på sjätte Wallander-filmen på två dagar. Kan man se Wallander för många gånger? Haha. Föresten vet ni vad det är för dag i dag? Jo det är Nathalie-dagen och de betyder att jag har namnsdag. Grattis till mig!

 

Ett svar på ”Snart åker jag utomlands!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen