Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Gravidfotografering – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Gravidfotografering

GravidfotograferingGravidfotografering

För några veckor sedan fick jag den stora äran att fotografera min höggravida kusin Zandra. Det var flera år sedan jag körde en gravidfotografering. De är dock en av de objekt som jag tycker är roligast att fota. Att man får vara med och spara minnen som man bär med sig genom hela livet. Om 40 år kommer ungen som inte längre är en unge sitta och kolla på bilderna och säga ”Kolla där låg jag inne i magen”. Jag har fått tillåtelse att visa några av bilderna här kommer dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *