Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hej depression! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hej depression!

hej depression

Jakten på en läkare

I går ringde jag psyk för att fråga om den där läkartiden jag aldrig får. Jag fick svaret att jag borde ha fått en tid för länge sedan. Typ ett år sedan… men tyvärr är det flera månaders väntetid. Jag förklarade att det inte går och då satte dom upp mig på återbudlistan. 20 minuter senare så ringer dom upp mig sa att jag hade en tid 09 i dag. Att de kan gå så smidigt för en gångs skull.

Hej depression!

Jag fick träffa en kvinnligt ST läkare som var väldigt trevig. Vi gick igenom typ hela mitt liv på 45 minuter sen kommer en överläkare in och bestämde hur vi skulle gå vidare. Först får jag inte träffa en läkare på ett år sen får jag träffa två på samma dag, värsta lyxen. Vi kom fram till att jag har en depression och planen är att testa att höja litium till tre tablett till kvällen. Det känns skönt för jag är livrädd för antidepp eftersom jag blir hypoman av det.

Kändes bra

Det kändes som de lyssnade och tog mig på allvar. Så i kväll höjer vi dosen och sen ska det tas blodprov om en vecka. Jag fick också veta att jag står i kö till en psykolog och prioriterad. Vi satte upp mig för ett år sedan men då var ett ett årsväntetid och det funkade inte så jag i stället till en sköterska som jag pratar med. Jag trodde att de tog bort mig från listan när jag fick henne men tydligen står jag kvar. Jag hoppas på att jag kan få psykolog A igen för jag saknar honom.
Efter mötet var jag helt slut och gick hem och sov i två timmar. Jag har verkligen ork längre. Nu ska jag i väg och träffa en eventuell arbetsgivare, håll tummarna!

2 reaktioner på “Hej depression!

  1. Hoppas verkligen att dem hjälper dig nu vännen. Mig har psykvården tyvärr lite problem med eftersom dem inte riktigt vet vad dem ska göra med mig 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *