Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Två år med Litium – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Två år med Litium

Två år med Litium

I dag är det två år sedan jag och pappa satte oss i bilen och åkte till psykakuten. Mitt förhållande hade tagit slut efter sju år och livet kraschade lite. Det slutade med att jag blev inlagd för psykiatrisk slutenvård för första gången på 12 år.

Inte ett misslyckande

Vissa skulle nog se det som ett misslyckande att man behöver slutenvård efter så många år som ”frisk”. Men jag ser det som något positivt och en vinst att jag för första gången på över 15 år bad om hjälp i tid innan jag kraschade totalt.

Tacksam

Jag är mest tacksam för att de lyssnade på mitt önskemål och satte in Litium. För jag har fått livet tillbaka. Litium är magiskt och jag tror att många slutar för tidigt och inte ger det en ärlig chans. För det är ingen quickfix de kan nämligen ta upp till två år innan Litium får föll effekt. Det har nog nästan exakt tagit så lång tid för mig.

”Frisk” nu

Det de senaste halvåret som jag börjat känna mig stabil på riktigt. Jag har knappt ångest längre och jag blir inte lika arg som jag blivit förut. Både jag och psykiatrin ser mig som ”frisk” just nu. Det är så jävla skönt men också lite läskigt.

Vem är jag nu?

Jag har ju varit psykisk sjuk sedan jag var 12 år. Jag vet inget annat så vem är jag nu? Jag har fått påbörja en ny resa för att lära känna mig själv på nytt. Jag kan inte riktigt njuta av lugnet för jag går runt och väntar på att det snart ska säga pang och jag kraschar. För mitt liv har ju alltid varit så.

Kämpa på

Jag antar att det bara är att kämpa på, njuta av lugnet och ta saker när de kommer. Om de kommer. Tack Litium för att du kom in i mitt liv. Fast att du har gett mig hypotyreos så älskar jag dig!

 

Andra inlägg om Litium:

Insättning: https://www.joannahalvardsson.se/2019/03/19/valkommen-till-mitt-liv-litium/

Dag 3https://www.joannahalvardsson.se/2019/03/20/dag-3-med-litium/

Dag 8: https://www.joannahalvardsson.se/2019/03/26/dag-8-med-litium/

Två månader: https://www.joannahalvardsson.se/2019/05/18/tva-manader-med-litium/

Fyra månader: https://www.joannahalvardsson.se/2019/07/23/fyra-manader-med-litium/

Litium är slut hos leverantören: https://www.joannahalvardsson.se/2019/07/05/litium-ar-slut-hos-leverantoren/

Vi höjer dosen:https://www.joannahalvardsson.se/2019/10/17/hej-depression/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *