Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dag 8 med Litium – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dag 8 med Litium

Dag 8 med Litium

I dag är det dag 8 med Litium. I går var jag som sagt till vårdcentralen för att ta första blodprovet. Det gick ju inte så bra så fick göra ett nytt försök i dag. Den här gången gick det bättre. Nu väntar jag på att en sköterska på öppenvården ska ringa för att berätta hur vi ska fortsätta höja.

Gör inget halvdant

När jag var klar på vårdcentralen så åkte jag mot Karlstad. Jag är fortfarande sjukskriven men i morgon ska jag träffa min kontaktperson och ska till min samtalskontakt. Jag börjar bli lite rastlös på att gå hemma och göra ingenting samtidigt som det här var väldigt behövligt för väggen var oroväckande nära den här gången. Ser dock fram emot att börja jobba nästa vecka. Eftersom jag aldrig gör något halvdant så börjar jag med att köra två föreläsningar på två veckor. Orden lugn finns inte med i min ordbok;)

Föresten åt ni några våfflor i går? Baby tyckte att alla dieter kan brytas på våffeldagen för då kan man äta grädda;)

Andra inlägg om Litium:

Insättning: https://www.joannahalvardsson.se/2019/03/19/valkommen-till-mitt-liv-litium/

Dag 3: https://www.joannahalvardsson.se/2019/03/20/dag-3-med-litium/

Två månader: https://www.joannahalvardsson.se/2019/05/18/tva-manader-med-litium/

Fyra månader: https://www.joannahalvardsson.se/2019/07/23/fyra-manader-med-litium/

Litium är slut hos leverantören: https://www.joannahalvardsson.se/2019/07/05/litium-ar-slut-hos-leverantoren/

1 reaktion på “Dag 8 med Litium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *