Home Föreläsningar Mättast i Skellefteå….

Mättast i Skellefteå….

by Joanna Halvardsson

Resan har gått bra och jag kom fram till Skellefteå vid 12.30. Höll på att en chock för att det var så mycket snö. I Värmland är det ju typ vår nu det var det verkligen inte här. Blev upplockad vid flygplatsen och vi åkte runt och kollade bland annat på Lejonstömsbron som tydligen är Sveriges äldsta och längsta träbro.

Sen åkte vi in till stan och åt lunch på Taco Bar, sen direkt vidare för fika på Café Lilla Mari. Det var väldigt mysigt och de hade gudomlig kladdkaka. Nu känns det som jag rullar fram och jag har blivit lämnad på hotellet.

Ska chilla lite och sen göra mig i ordning för kl 18 ska jag vara nere i föreläsningssalen. Har som vanligt inte kommit på vad jag ska säga än men det löser sig nog, haha.

Nu är jag iallafall mättast i Skellefteå!

Skellefteå

Skellefteå

You may also like

3 comments

Linda 22 mars, 2017 - 18:20

Gott att slippa vara hungrig iaf!
Svar: Ja gudomliga priser hade helst behållt alla själv,hehe.

Reply
Johanna 22 mars, 2017 - 21:58

Jag letar efter en liten kompaktkamera att ha med mig när min systemkamera är för tung eller så och undrar vad det är för modell på den du har på bilden.

Reply
Joanna Halvardsson 22 mars, 2017 - 22:15

Canon eos M heter den

Reply

Leave a Comment