Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tisdagslista – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tisdagslista

Vilken maträtt äter du oftast? Jag har ju en förmåga att gå all in och bara äta en sak i någon vecka sen tröttnar jag och börjar med en ny sak. För några veckor sedan åt jag en stor burk saltgurka på en vecka haha. Men pasta är nog det jag äter oftast, enkelt och funkar till det mesta.

Tänk snabbt – vad är det bästa just nu? Att jag för första gången på över 15 år verkar få en vår och sommar utan depressioner och ångest.

Vad funderar du mycket på just nu? Jag är en grubblare och tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa och vrider och vänder på allt. Men just nu är det faktiskt ganska lugnt med mitt tänkande och försöker i stället att ta en dag i taget.

Vad längtar du till? Att få se årets första speedwaymatch live, är dock oklart när den blir. Kommer se mycket mindre speedway än vanligt i år eftersom Valsarna gick ner i div 1. Men förhoppningsvis blir det speedway i Kumla så jag iallafall få se lite riktig speedway. (Div 1 räknas inte som speedway haha)

Vem pratade du senast i telefon med? Henrik, när han ringde och sa godnatt i går kväll.

Vilken pryl saknar du? Brukar inte sakna prylar, kan faktiskt inte komma på en enda sak. Eller jo jag saknar Baby, hon är en bra pryl;)

Vilken människa saknar du? Jag saknar flera människor, Ludde och Zandra mest. Fast jag saknar även Henrik redan fast det inte ens gått ett dygn sedan han åkte hem.

Vad gör dig glad? Mycket gör mig glad. Men Baby, Backyard Babies musik, Speedway och Ludde, gör mig glad hur deprimerad jag än är.

Senaste kläderna du köpte? Jeansen jag köpte förra veckan.

Senaste prylen du köpte? Hörlurarna som Baby köpte till mig.

Vad ska du göra nu? Sitter på jobbet när den här listan publiceras (tidsinställt), efter det så ska jag åka hem och äta lunch innan jag ska åka till badhuset och simma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *