Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En snabbvisit till Stockholm – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En snabbvisit till Stockholm

En snabbvisit till Stockholm

Klockan 07:00 ringde klockan och det var dags att gå upp. Det blev en snabbvisit till Stockholm i dag. Jag kom fram vid 11.30 och tog tunnelbanan till kontoret där KIT.se håller hus. Tillsammans med Alexander Forselius och Paula Tilli spelade vi in en film om fördomar som man får höra när man har Aspergers syndrom. Filmen kommer komma ut i sociala medier nästa vecka. Det var kul att äntligen får träffa Alexander och Paula för jag har ju läst och recenserat bådas böcker. Inspelningen gick bra och efter en dryg timma var vi klara. Jag hade en ombokningsbar biljett så bokade om och nu sitter jag på tåget hem til Värmland några timmar tidigare än planerat. Der har varit en intensiv men trevlig dag men nu längtar jag hem till mitt badkar. I morgon har jag en ledig dag, de behövs efter det här äventyret.

1 reaktion på “En snabbvisit till Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *