Home Vardag En snabbvisit till Stockholm

En snabbvisit till Stockholm

by Joanna Halvardsson

En snabbvisit till Stockholm

Klockan 07:00 ringde klockan och det var dags att gå upp. Det blev en snabbvisit till Stockholm i dag. Jag kom fram vid 11.30 och tog tunnelbanan till kontoret där KIT.se håller hus. Tillsammans med Alexander Forselius och Paula Tilli spelade vi in en film om fördomar som man får höra när man har Aspergers syndrom. Filmen kommer komma ut i sociala medier nästa vecka. Det var kul att äntligen får träffa Alexander och Paula för jag har ju läst och recenserat bådas böcker. Inspelningen gick bra och efter en dryg timma var vi klara. Jag hade en ombokningsbar biljett så bokade om och nu sitter jag på tåget hem til Värmland några timmar tidigare än planerat. Der har varit en intensiv men trevlig dag men nu längtar jag hem till mitt badkar. I morgon har jag en ledig dag, de behövs efter det här äventyret.

You may also like

1 comment

En film om myter om asperger kommer att publiceras inom kort | Paula Tilli 16 januari, 2019 - 09:46

[…] se bilder på mig tillsammans med Joanna och Alexander på KIT:s studio så har Joanna publicerat en bild på oss tillsammans på sin […]

Reply

Leave a Comment