Aspiepower Media

Minst en månad semester börjar nu!

Mot Värmland

I dag har jag föreläst för ca 60 personer från Södertälje kommun. Ett härligt gäng! Jag älskar att jag får möjligheten att träffa så många fina människor genom mitt jobb.  Nu sitter jag på stationen  och väntar på tåget hem.  Jag och mina kringlor som jag fick ska ta oss till Karlstad men har en känsla av att det bara kommer vara jag som kliver av haha.

Minst en månad semester börjar nu!

Årets sista föreläsning är gjorde och nu tar semester.  Hur länge vet jag inte än men minst en månad blir det i alla fall. Varav två veckor i Vietnamn. Ser fram emot det. Jag har kämpat hårt det här året och är värd lite vila. Men först ska jag överleva resan hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *