Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Spa och Beck-maraton – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Spa och Beck-maraton

Spa och Beck-maraton

Hej kompisar! Det var några dagar sedan jag skrev här. Jag har lagt all tid på att umgås med min gäst. I fredags åkte vi till badhuset och chillade lite i relaxen. Man borde åka dit oftare för det är helt okej pris för en härlig stund. De har bla Hamam, jag funderar på att köpa en sådan sten och ha i mitt vardagsrum. Tror att både jag och Baby skulle uppskatta den haha.

Beck-maraton

På kvällarna gör vi god mat och bäddar ner oss i soffan och kör Beck-maraton. Jag har sett alla Beckfilmer minst tre gånger men kan se dem hur många gånger som helst. Jag försöker hålla koll på mina points så istället för godis får det bli fruktsallad.

En tur på stan

I går åkte vi ner till stan en sväng. Skulle kolla efter några böcker på bokrean åt mormor. Vi gick runt lite och sen tog vi en fika. Zandra tog en semla men jag sparar mig till tisdagen för jag har hört ett rykte om att jag kommer bli bjuden på semlor då.

Extreme makeover

Vi börjar den här morgon med att chilla i soffan och kolla på Vasaloppet. I eftermiddag ska jag i väg och fixa håret och sen blir det middag på Pinchos. Det blir andra gången på en vecka jag äter där men i bland får det bli så haha. Jag har ju ändå tre vekor på mig att nå målvikten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *