Återblick april-juni 2019

Återblick april-juni 2019

Återblick april-juni 2019

Är jag den enda som tycker att jag inte gjort någonting och sen när jag blickar tillbaka så undrar jag hur jag hunnit med allt. Det blev mycket i januari till mars och tempot fortsatte iallafall i april och maj. De här månader innehöll flera resor, både i Sverige och utomlands. Äntligen fick jag komma tillbaka till mitt älskade Skottland.

April:

När föreläsningar ger föreläsningar

Jag föreläste på en stor konferens i Stockholm för ca 150 personer. Det var på den här föreläsningen som de i Södertälje hörde mig. Det är alltid kul när en föreläsning gör så jag får en ny bokning.

Återblick april-juni 2019

Fullsatt på SETT

Jag fick åkte tillbaka till Stockholm en vecka senare när jag fick äran att föreläsa på SETT, en mässa för lärare. När jag kom dit sa dom att de kunde komma allt mellan 15-50 personer. Dom hade lite fel… De kom nämligen 250 personer och jag fyllde hela salen. Dom var så nöjda så vet ni vad? Jo dom  har bokat mig även till SETT 2020 i april! Så kul!

Återblick april-juni 2019

3 år som egenföretagare

I april fyllde Aspiepower media 3 år. Det är galet vad tiden går fort. Jag minns när jag satt där för tre år sedan skulle starta mitt företag men hade ingen aning om hur man gjorde. Hur skulle de här gå? Jag vågade att ta chansen, vad var det värsta som kunde hända? Jo att de inte skulle gå men då har jag ju lärt mig något av det. Men oj vad det har gått. Just nu rasar in förfrågningar om föreläsningar för 2020 och året har inte ens börjat än.

Nytt jobb

I slutet av april kunde jag avslöja att jag hade fått ett nytt jobb på Karlstads träningspraktik. Tyvärr varade bara anställningen i ett halvår pga ekonomiska skäl men hade jätteroliga månader med Åsa. Jag tror att både hon och jag utvecklades under den här resan. Önskar att fler chefer var som hon. Jag fick sköta mig mer eller mindre själv så länge som jag gjorde det jag skulle. Hon såg verkligen mina styrkor i stället för mina svagheter.

Maj:

(H)järnkoll 10 år

Vi firade att (H)järnkoll fyller 10 år. De går fort när man har roligt! Jag tror att jag blev ambassadör 2011 och jag har suttit med i styrelsen i Värmland i 2014. Det har varit en spännande resa och framförallt viktigt. Tänk vad många fördomar vi ambassadörer tagit död på under dessa år.

Årets första match

Trots att det var massa tjafs förra året så såg jag fram emot årets första match. Det är något speciellt med den första för året. I över sex månader har man gått runt och väntat och det pirrar i magen  när man får plocka fram kameran och ta de första bilderna. Ni hittar mina första bilder för året här.

Extra viktigt

I slutet av maj hade jag en föreläsning för Karlstad kommun. Alla föreläsningar är viktiga men det känns extra viktig när de är för personal som möter personer som mig i sitt arbete. Alla byten av kontaktpersoner känns mindre dåliga när jag kan berätta om dom så ingen annan behöver vara med om samma sak.

Juni:

 

Gick i mål!

Jag började juni med att gå i mål hos Viktväktarna. -30 kg! Men resan är inte slut för än Viktväktarna är en livsstil som aldrig tar slut. Ni som hängt med senaste månaderna vet att jag gått upp några kilo och kämpar för att nå målvikt igen.

Tillbaka i Skottland

Efter en lång väntan var det dags för mig och Zandy att åka till Skottland. Ända sedan jag var där med journalistlinjen 2014 har jag sagt att jag vill åka tillbaka. Nu fick jag äntligen uppleva det igen. Skottland är magiskt och jag tycker att alla borde åka dit. Jag hoppas att jag får åka dit igen i framtiden och kan utforska mer av landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen