Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En blodigt slut – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En blodigt slut

blodigt

En blodigt slut

Den här månaden fick ett blodigt men bra slut. Mars kan ha varit den sämsta månaden på många år men jag avslutade den på bästa sätt. Att se mina favoritkillar Den här månaden har jag avslutat mitt förhållande efter 7 år. Jag fick en kris och fick läggas in för psykiatrisk slutenvård för första gången på 11 år.

Bästa medicinen

Nu har jag fått frågan om hur jag kan gå på krogen när jag sjukskriven. Det här har varit inplanerat i flera månader. Min sjukskrivning tog slut fredags. Alla som känner mig på riktigt vet att Backyard Babies och Dregen är den bästa medicinen jag kan få. Tack grabbar för en grym kväll

Plektrumjakt

Nu undrar ni vad jag gjort på bilden ovan. Det ska jag ta och berätta för er. Jag stod längst fram framför Dregen och han kastade ett plektrum som landade framför mig men på insidan staketet. När jag skulle ta det så lyckades jag sätta knät i glassplitter och jag märkte inte ens något. Flera minuter senare så inser jag att det rinner blod längst mitt knä. Man får offra sig lite för viktiga saker;) Jag kunde inte välja outfit så jag körde båda två och hade en när vi var ute och åt och en på krogen. Nog med text en bild säger mer än tusen ord så här nedan kommer bilder från kvällen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *