Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Avslutade veckan på Pinchos – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Avslutade veckan på Pinchos

Avslutade veckan på Pinchos

Avslutade veckan på Pinchos

När jag kom hem från frisören i går så hade min nya sambo städat lite åt mig. Så jävla skönt för i dag kommer en fotograf hit och ska ta några bilder på mig och jag hade ångest över att det var saker överallt. Vi bestämde oss för att avsluta veckan på Pinchos. Vi är inte riktigt som andra så vi är nyktra hela helgen och börjar dricka på söndag haha. Har ni inte testat Pinchos godisdrinkar så måste ni göra det!

2 reaktioner på “Avslutade veckan på Pinchos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *