Inlagd för psykiatrisk slutenvård

 psykiatrisk slutenvård

Livet är bra konstigt

Livet är bra konstigt ändå. I juli 2015 sändes mitt semesterprat i P4 Värmland. Jag berättade om hur jag hittat tillbaka till livet och hur bra allt var. Tre dagar senare kommer jag in till akuten i ambulans efter min nionde överdos. I dag var det ett stort reportage om mig i Expressen söndag. Den här gången berättar jag om hur jag hittade tillbaka till livet efter den där kraschen 2015. Reportaget är gjort i oktober precis som semesterpratet var förinspelat.

Inlagd för psykiatrisk slutenvård

Vad gör jag i dag tror ni? Jo jag ligger på ett rum på en psykiatrisk slutenvårdsavdelning för första gången på 11 år. Jag är inlagd för observation under natten och i morgon får jag förhoppningsvis träffa en läkare som kan ändra mina mediciner. Jag har en känsla av att de kommer vilja ta bort Seroquel och sätta in litium. Kanske är värt ett försök efter fyra år med Seroquel.

6 svar på ”Inlagd för psykiatrisk slutenvård

  1. Kram från en som inte förstår men som vill göra det. Du är fantastisk! 🌺

  2. Jag har atypisk autism och bipolär sjukdom. Går just nu på litium. Det kan absolut hjälpa. Jag skulle säga att det är värt att prova. Har legat inne ett kvartal, 2015/2016. Nu har jag gått igenom lite jobbiga biverkningar på litium men det är ju inte säkert att man får dom. Först var det en massa knöl med magen så jag fick byta sort och sen fick jag massa acne så nu har jag skänkt dosen. Acnen är nästan borta men humöret svänger igen.
    Lycka till!

  3. Låter så jobbigt, jag kan omöjligt förstå hur det är men förstår i alla fall att det måste vara jobbigt. Hoppas du får ändra din medicin till något bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen