Home Aspergers syndrom Inlagd för psykiatrisk slutenvård

Inlagd för psykiatrisk slutenvård

by Joanna Halvardsson

 psykiatrisk slutenvård

Livet är bra konstigt

Livet är bra konstigt ändå. I juli 2015 sändes mitt semesterprat i P4 Värmland. Jag berättade om hur jag hittat tillbaka till livet och hur bra allt var. Tre dagar senare kommer jag in till akuten i ambulans efter min nionde överdos. I dag var det ett stort reportage om mig i Expressen söndag. Den här gången berättar jag om hur jag hittade tillbaka till livet efter den där kraschen 2015. Reportaget är gjort i oktober precis som semesterpratet var förinspelat.

Inlagd för psykiatrisk slutenvård

Vad gör jag i dag tror ni? Jo jag ligger på ett rum på en psykiatrisk slutenvårdsavdelning för första gången på 11 år. Jag är inlagd för observation under natten och i morgon får jag förhoppningsvis träffa en läkare som kan ändra mina mediciner. Jag har en känsla av att de kommer vilja ta bort Seroquel och sätta in litium. Kanske är värt ett försök efter fyra år med Seroquel.

You may also like

6 comments

Katarina Jakobsson 17 mars, 2019 - 22:48

Kram från en som inte förstår men som vill göra det. Du är fantastisk! 🌺

Reply
Millis 18 mars, 2019 - 09:28

Jag har atypisk autism och bipolär sjukdom. Går just nu på litium. Det kan absolut hjälpa. Jag skulle säga att det är värt att prova. Har legat inne ett kvartal, 2015/2016. Nu har jag gått igenom lite jobbiga biverkningar på litium men det är ju inte säkert att man får dom. Först var det en massa knöl med magen så jag fick byta sort och sen fick jag massa acne så nu har jag skänkt dosen. Acnen är nästan borta men humöret svänger igen.
Lycka till!

Reply
Moa 18 mars, 2019 - 14:25

Ta hand om dig och krya på dig. Hoppas du hittar en medicin som hjälper!

Reply
Jeanette 18 mars, 2019 - 22:41

Låter så jobbigt, jag kan omöjligt förstå hur det är men förstår i alla fall att det måste vara jobbigt. Hoppas du får ändra din medicin till något bättre!

Reply
B-M 19 mars, 2019 - 09:25

Styrkekramar💕

Reply
3 år utan självskadebeteende 22 juli, 2019 - 08:00

[…] utan självskadebeteende! Jag är sjukt stolt över mig själv för att jag klarat det här trots vårens kris. Nu satsar vi på fyra […]

Reply

Leave a Comment