Tack för den här gången Skåne

Tack för den här gången

Furuboda folkhögskola

I dag har jag föreläst för ca 100 personer på Furuboda Folkhögskola. Jag brukar inte köra två föreläsningar på dagar men resan till Skåne är ganska lång så ibland får man göra undantag. Jag är nöjd med båda mina föreläsningar och alla andrs verkade också vara det 🙂

Gillar folkhögskolor

Jag har ju själv gått på Molkom folkhögskola och ser det som vändningen i mitt liv. Jag har besökt flera folkhögskolor senaste åren och det är en speciell gemenskap.

Tack för den här gången Skåne

Nu sitter jag på tåget mot Kumla och jag längtar hem. Bara tre timmar kvar nu. Kolla vilka fina tulpaner jag fick och det fina smycket jag fick av Kerstin som var den som bokade mig. Tack för den här gången Skåne, kanske ses vi igen.

4 svar på ”Tack för den här gången Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen