Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Lugnet jag aldrig haft – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lugnet jag aldrig haft

Lugnet jag aldrig haft

Tre månader med Litium

På tisdag är det tre månader sedan jag sattes in på Litium. Tänkte att det var dags för en ny uppdatering. Jag fortsätter att ha lika bra effekt. Precis som jag skrev i förra inlägget så har jag ett lugn jag inte vet när jag hade sist. Under den här månaden har jag insett hur saker och ting har förändrats. Under resan till Skottland var jag inte arg eller irriterad en enda gång fast vi bodde på varann i hotellrum i sex dagar. Det kan vara nytt världsrekord i min värld.

400 olästa mail

När jag kom hem efter sex dagar så hade jag 400 olästa mail i inkorgen och hade bara publicerat två inlägg på bloggen. Det har jag inte gjort de senaste tio åren. Jag kan vara världsmästare på att svara på mail snabbt. Jag har oftast mobilen i handen och kollar mailen minst tio gånger per dag. Förut har jag känt mig tvungen att kolla för tänk om jag missar något.

Lugnet jag aldrig haft

Samma sak har det varit förut när det gäller mina speedwaybilder. Jag har suttit uppe och redigerat dem halva natten för det finns förare som väntar på dom. Nu finns det där lugnet som säger ”Äh jag svarar på de där sen är det något viktigt så ringer dom” och ”Orkar de inte vänta på bilderna så får de ta någon annans bilder”. Jag sätter mig själv i fokus och känner mig inte stressad över att göra det. Tack vare det där lugnet jag aldrig haft. Tack Litium för att du kom in i mitt liv. Jag vet inte hur jag har klarat mig utan dig.

 

Tidigare uppdateringar:

2 månader med Litium
Dag 8 med Litium
Välkommen till mitt liv Litium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *