Vardag

Åka till Thailand mitt i speedwaysäsongen?

Åka till Thailand mitt i speedwaysäsongen?

Har ni hört något så dumt? Att åka till Thailand mitt i speedwaysäsongen…. Ja det är precis vad mina föräldrar tycker att jag ska göra. Mamma fyller jämt i juni och hon vill fira sin dag på andra sidan jorden. Vi har inte rest tillsammans allihopa sedan 2010, för någon måste ju passa Baby. Men nu har Henrik sagt att han kan vara hemma med henne så jag kan åka med. Men så är det ju de där att de ska åka mitt i speedwaysäsongen.

Missat 8 matcher på 27 år

Jag kan gå med på att missa bortamatcher men det känns värre att missa en hemmamatch. Jag har trots allt bara missat 8 st på 27 år. Ska jag missa en till bara för att åka utomlands? Det hade ju varit nice att åka till Thailand, kanske kan fixa så någon filmar matchen så jag kan få en livestream haha. Jag var faktisk i Thailand och missa en match en gång men då fick jag sms efter varje heat med resultat.

Kanske kan överleva att missa en match

Eller så kanske jag överleva att missa en match. Dock pratar de på att vara borta i tre veckor men där går gränsen då åker jag hem en vecka tidigare för jag tänker inte missar två matcher;)

speedwaysäsongen

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  14 november, 2017 at 10:05

  Jag kan säga så här, Jag hade aldrig åkt till Thailand överhuvudtaget inte ens om jag hade blivit bjuden. Det är alldeles för varmt där och så är jag flygrädd 🙂 Du får ta dig en funderare på hur du ska göra 🙂

 • Reply
  shazi
  14 november, 2017 at 11:07

  vilken bild wow

 • Reply
  Amanda Jona [FOTOGRAF]
  14 november, 2017 at 11:45

  Jag vet ju vad jag hade gjort i din situation, men då älskar ju jag att resa och har noll intresse för speedway, haha 😉

Leave a Reply