Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vad tycker jag om min Careousel medicindoserare? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vad tycker jag om min Careousel medicindoserare?

Careousel medicindoserare

Vad tycker jag om min Careousel medicindoserare

Nu har det gått några veckor sedan jag berättade att jag hade fått ett nytt hjälpmedel. Jag lovade er att skriva en recension och berätta vad jag tyckte. Så vad tycker jag om min Careousel medicindoserare?

Nöjd i det stora hela

I det stora hela så gillar jag den. Den får mig att komma i håg att mina mediciner och det är ju det som är tanken. Det är stora fack så all medicin får plats. Jag får plats med medicin för fler dagar än en vanlig dosett, vilket är bra när jag reser. Nackdelarna är att den är väldigt stor, vilket jag förstår att den måste vara för att all teknik ska få plats.

Högt ljud

Den har också väldigt högt ljud och jag önskar att man kunde sänka det eller att den hade vibrator. Jag ska ta min första medicin 13 och sitter jag då i ett möte/föreläser så kommer den ju pipa tills jag vänder på den. I sådana situationer hade jag önskat att man kunde sätta på vibrator. Man kan stänga av ljudet men då måste jag komma ihåg att gå in och sätta på det igen. Jag önskar också att man hade en snoozeknapp för samma situationer. Jag kan gå in och ändra tiden för larmet till tex 14 i stället för 13 om jag vet att jag sitter i ett möte. Men då ska jag komma i håg att ändra tillbaka den också.

Kommer fortsätta att använda den

Som sagt i det stora hela är jag nöjd och jag kommer fortsätta att använda den för jag tycker att ändå uppfyller mina största förväntningar. Den gör så jag kommer ihåg att ta min medicin och det är ju det viktigaste. Den finns att få som hjälpmedel i de flesta län.


Fördelar:

– Gör så jag inte glömmer att ta medicinen.
– Stora fack så all medicin får plats.
– Enkel att ställa in.
– Att man kan få den som hjälpmedel i de flesta län.
– Någon annan kan fylla på den åt mig och låsa den så jag inte kan ta fel/för mycket mediciner.

Nackdelar:

– Är väldigt stor.
– Piper väldigt högt.
– Önskar att det gick att sätta på vibration eller sänka ljudet.
– Önskar att den hade en snoozeknapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *