Resultat vecka 57 med Viktväktarna

Resultat vecka 57 med Viktväktarna

Resultat vecka 57 med Viktväktarna

I dag var det dags för veckans vägning och oj vilket resultat det blev. Mitt resultat vecka 57 med Viktväktarna blev -1,3 kg. Då kan vi dock tillägga att jag slutat äta kortisontabletterna som jag har ätit i tre veckor. Nu är det ynka 0,7 kg kvar till målvikt! Förra veckan sa jag till coachen att mitt mål var att väga 65 kg den 31/3 när jag ska på Backyard Babies i Göteborg. Hon sa att jag inte skulle ha så hög krav på mig själv för de går ju trögare nu på slutet. Men efter det här resultatet ser det dock ljust ut. Nu väntar dock en helg med godmat och fettisdagen nästa vecka. Önska mig lycka till för de lär jag behöva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen