Vardag

Att leka fotomodell är min nya grej

Sovmorgon

Hej kompisar! Hoppas att ni haft en bra dag för det har jag. Jag började den här dagen med sovmorgon. Hade klockan ställd på 9.30 men vaknade en timma tidigare och var pigg så jag klev upp. Jag gillar när man får vakna utvilad och kan göra sig i ordning i lugn och ro innan man drar i gång dagen.

Att leka fotomodell är min nya grej

Vid 11.00 åkte jag till Karlstad träningspraktik för att få veckans behandling och göra en plan för Åsas sociala medier. Sen åkte jag hem och gjorde mig klar för vid 14.30 var det dags för nästa äventyr. Att leka fotomodell är min nya grej haha. I dag blev jag fotograferad för ett kommande projekt. Jag kan inte berätta så mycket mer just nu men det kommer bli en sjuktbra och viktig grej. Nu ska jag dock gå och ta ett bad och sen lägga mig i soffan och bara chilla resten av kvällen. Det tar på krafterna att leka fotomodell;)

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply