Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Podcast: Magnus möter Joanna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Podcast: Magnus möter Joanna

podcast

Podcast: Magnus möter Joanna

I går gästade jag som sagt Funkisliv’s podd Magnus möter. Jag har varit med i direktsänd radio flera gånger men aldrig varit med i en podd. Inspelningen gick bra och jag var inte ett dugg nervös för jag har fullt förtroende för Magnus för jag vet att vi brinner för samma sak, att lyfta funkisfrågor. Jag hoppas att ni gillar podden lika mycket som mig.

 

1 reaktion på “Podcast: Magnus möter Joanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *