Vardag

Jag kan äta hur mycket som helst av det här brödet

Jag älskar det här brödet!

I går bakade jag filmjölksbröd, och det är så himla gott så när jag ändå höll på så gjorde dubbel sats. Det är så gott så man till och med kan äta det utan smör. Och det smakar gott även när det varit i frysen och tinats. Jag kan äta hur mycket som helst av det här brödet. Jag försöker ju äta glutenfritt men det här brödet klarar faktiskt min mage av. Jag vet inte varför men kanske för att det inte bara innehåller rent vetemjöl. Här hittar du iallafall receptet.

Annars blev det en lugn lördag med speedway på tvn, så det ska vara när lördagar är som bäst.
Vad har du hittat på i helgen?

brödet

8 Comments

  1. Tack för tipset!

  2. Mums!!! Älskar bröd så tack för tipset 🙂

  3. Lät riktigt gott?

  4. Men åååh, det SER till och med magiskt ut!!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*