Det rullar på…

Det rullar på

Hej kompisar! Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag är värdelös på att uppdatera här. Det rullar på och just nu har det varit väldigt mycket jobb.

Få balans

Jag försöker dock få en balans på allt. Jag kämpar på med träningen och mina promenader och andra saker som ger energi. Jag har också börjat tacka nej till saker jag inte får betalt för. Hur mycket jag än vill så kan jag inte vara överallt samtidigt. Och det finns en anledning till att jag har 50% sjukersättning.

Kul på jobbet

Problemet är att mitt jobb är så himla kul. Jag älskar att jag får lyfta mina hjärtefrågor. I torsdags träffade jag Marie Niljung och Andreas Stjärnhem som har skapat en app för att förhindra självmord. Snart kan du läsa om den i HagforsAppen. Finns att ladda ner där appar finns.

En helg i Hagfors

I fredags var till Ekshärad och gjorde en interjuv. Sen har helgen spenderats i Hagfors. Har försökt chilla så mycket som möjligt och fylla på med mer energi.

En Joanna dag

I dag blev det en Joanna dag. Börja dagen med sovmorgon. Sen gick jag in till stan för att fixa naglarna. Efter det blev det ett pass på gymmet. Körde en timma jobb sen blev de några timmars vila innan digitalt styrelsemöte. Det är viktigt att försöka få en balans av allt. Jag tycker ändå att jag lyckas med det trots lite högre tempo just nu 🙂

Ett svar på ”Det rullar på…

  1. Bilden med dig i lupinerna är ju jätterolig.
    Tragikomisk med tanke på din sorg efter din katt.
    Jag har alltid gillat lupiner, dom är vackra. Visste tills nyligen inte att lupiner räknas till ogräs som bör bekämpas.
    Du står i en vacker röra av x.

    Ha en så bra midsommar som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen