Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag trodde att jag skulle dö – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag trodde att jag skulle dö

Jag trodde att jag skulle dö

Jag vet inte riktigt vad som hände i morse men jag vaknade 05 och trodde att jag skulle dö. Smärta är inget nytt för mig men i morse vaknade jag upp med de värsta magsmärtorna jag någonsin haft. När jag försökte ta mig ut i hallen för få tag på smärtstillande så svartnade det för ögonen och jag var tvungen att sjunka ihop på golvet för att inte svimma. Tillslut fick jag tag på smärtstillande, värmedynan och en blöt handduk och tog mig tillbaka till sängen. Sen somnade jag om och nästa gång jag vakna upp så var den värsta smärtan borta. Helt sjukt.

Jag trodde att jag skulle dö

Poddinspelning

Det var tur att den värsta smärtan försvann för i dag var det dags för poddinspelning. Jag gästade nämnligen Funkisliv’s podd Magnus möter. Där vi pratade om bland annat psykisk ohälsa, självskadebeteende och speedway. Jag kommer längta till podden under morgondagen.

Min nya kärlek

Efter poddinspelningen åkte jag till Carolina och träffade min nya kärlek Billy bus. Han ser lugn och harmonisk ut på bilden men egentligen är han valp och helt galen. Sen åkte jag vidare och mötte upp min kontaktperson för att ta en promenad. Nu visar stegräknaren 8,27 km.

Jag vet inte riktigt vad som hände i morse men jag vaknade 05 och trodde att jag skulle dö. Smärta är inget nytt för mig men i morse vaknade jag upp med de värsta magsmärtorna jag någonsin haft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *