Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att bo på hotell själv… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att bo på hotell själv…


Detta inlägg innehåller Adlinks


Måste åka tillbaka till Helsingborg

Resan ner i går gick bra. Så bra så vi fick stå i Motala några minuter extra för att vi var för tidiga. Plötsligt händer det! När jag kom fram så gick solen ner så det var extra vackert. Jag har inte sett jättemycket av den här staden men det här är en stad jag måste åka tillbaka till för den verkar så mysig och jag vill se mer av den. Tur för mig att Henrik också vill åka hit, så det får nog bli en tur i sommar.

Bäst att lyxa till det när man får chansen

I natt har jag bott på Elite hotel Mollberg. När Henrik fick veta att jag skulle bo här så undra han om jag bor på lyxhotell när han inte är med haha. Ja man får väl passa på;) Jag bokade på hotels.com och när jag bokade så fanns det ett erbjudande så det kostade lika mycket som de billigare hotellen. Då tar man ju såklart det som ser lyxigast ut. Jag är noga med att boka ett så billigt hotell som möjligt när jag föreläser för att vara snälla mot min uppdragsgivare. Lyx är inte så viktigt för mig.

Att bo på hotell själv

Det här med att bo på hotell själv är ganska härligt ändå. Jag och psykolog A hade en diskussion om det här när jag gick hos honom, att det är bra för mig att ta in på hotell själv i bland. Här finns liksom inga måsten. Här kan jag bara ligga och vara. Hemma finns liksom tänket ”Jag ska bara… och bara…. och bara”. Här finns inte så mycket att göra förutom att bara vara. En bra paus för en bipolär-hjärna.

Nära Saga Norén

När jag hade träffat Felicia i går så gick jag tillbaka till hotellet och gjorde klart det sista inför föreläsningen. Jag tror att jag vet vad jag ska säga nu haha. Sen tog jag en dusch och bäddade ner mig i sängen och kollade på tv:n. När Bron var slut så tog jag kvällen. Det känns lite konstigt att kolla på Bron och bara vara några kilometer från Danmark, det blir så nära på nått sätt och ännu verkligare.  Nu har jag varit ner och ätit frukost och nu måste packa ihop mina saker och ta mig mot skolan där jag ska föreläsa. Det är lite nervöst men spännande att köra ett nytt upplägg. Men det brukar ju gå bra så det gör nog det nu också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *