Aspiepower Media

Jag är effektiv när jag vill

Jag är effektiv när jag vill

Klockan 14.00 började min tvättid men det var ledig när jag kom hem, så slängde i tvätten direkt. Nu har jag redan hunnit tvätta två maskiner. Städat sovrummet, lagt in massa kläder och packat. Jag är effektiv när jag vill men det är ju synd att jag har en starttid på tre månader haha. Det är skönt att få lite gjort men ska fortsätta på torsdag när jag är hemma igen.

Jag har glömt hur man föreläser

Nu ska jag chilla resten av kvällen och förbereda mig lite för i morgon. Det är en månad sedan jag föreläste sist och när det blir ett tag i mellan så kan jag känna ”Tänk om jag glömt hur man gör”. Innerst inne så vet jag ju såklart att jag inte har det. Skulle någon väcka mig mitt i natten och säger föreläsa, så skulle jag kunna göra det. Man känner sig lite ringrostig men direkt man kör i gång igen så går det på en vals.

Jag är effektiv när jag vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *