Aspiepower Media

Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 4

Tillbaka till målvikt - Resultat vecka 4

Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 4

I dag var det dags för veckans vägning. Jag är nöjd med hur jag skött mig den här veckan trots resor och hotellfrukost och alla andra frestelser jag mött på. Jag gick minus sju points den här veckan men samtidigt promenerade jag ihop 39 points. Man får inte äta upp aktivitetspointsen men de känns iallafall bättre att man tjänat ihop många när man har fuskat lite. Trots pyttelite fusk visade vågen -0,5 kg.

På rätt sida igen

Mitt mål denna vecka var att komma under 67 kg. Är man guldmedlem som mig så får man gå gratis så länge som man väger max två kilo över målvikt. I mitt fall 67 kg och därför har jag fått betala de två senaste gångerna men nu är jag på rätt sida igen. YAY! Nu väntar två veckor med två julbord, de kommer bli en utmaning. Jag har dock en plan för hur jag ska klara det, nu gäller det bara att hålla den planen. Nu kör vi en vecka till!

Resultat tidigare veckor:

1. Vecka 1
2. Vecka 2
3. Vecka 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *