Tillbaka till målvikt – resultat vecka 1

Tillbaka till målvikt

Nöjd med veckan

Som jag skrev förra veckan så har jag bestämt mig för att sätta ner foten och ta mig tillbaka till målvikt. Den här veckan gick bra fram tills helgen då jag åkte till mamma och pappa. För där finns det godis i överflöd. Extra mycket nu för att det varit halloween. Men jag känner ändå att jag gjorde det bättre än vad jag gjort innan. Jag tog en längre promenad både lördag och söndag och jag åt mindre godis än vad jag gjort i vanliga fall. Det känns också bra att jag har bytt vägdag till måndag för annars hade jag nog fuskat i några dagar till.

Tillbaka till målvikt – resultat vecka 1

Trots godisätandet blev det ett väldigt bra resultat första veckan. Vågen visade nämligen – 1,5 kg och jag förstår såklart att det är massa vätska som släppt men  det är ändå en bra start. Jag fortsätter att kämpa på och röra på mig så mycket som möjligt. Jag har en förmåga att bli galen när jag börjar med något. Så i går gick jag 40 min till sjukhuset för att träna 30 minuter i bassäng. Sen gick jag 40 minuter hem igen.

Planen är att nå målvikt till jul

Målet är som jag tidigare sagt att köra stenhårt i sex veckor och vara nere på målvikt till jul. Fortsätter det i de här tempot så blir det inte svårt men jag kämpar hela tiden mot de där jävla suget. Jag försöker dock göra så bra val som möjligt.  Den här veckan väntar dock middag ute i kväll. En fredag i Stockholm och hotellfrukost på lördag. Vi får se hur det går önska mig lycka till;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen