Aspiepower Media

Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 2

Tillbaka till målvikt - resultat vecka 2Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 2

Den här veckan gick bokstavligt talat åt helvete. Det gick bra ända tills på fredag när jag åkte till Stockholm. De var ju fredag och det var jävligt synd om mig som spendera den själv på ett hotellrum så jag unna mig lite gottis. Sen blev de hotellfrukost, konferens lunch och fika. Jag tappade allt.  Dock är det bra att jag bytt vägdag till måndag för då började jag om i stället för att slösa bort en halv vecka till.

Upp på hästen igen

I dag pallade jag mig i väg till första Viktväktarmötet på flera veckor. Har inte gått dit tidigare för att jag skäms över att jag ligger över målvikt. Men egentligen ska jag ju inte skämmas utan vara stolt att jag faktisk pallar mig dit och hoppar upp på hästen igen. I dag vägde jag 0,6 kg mer än förra veckan men jag vet att det är väska som vanligt. Så nu är det bara att köra på så släpper det.

Mår bättre psykiskt

Motionen skötte jag iallafall bra förra veckan. Jag gick 73 244 steg och tränade 60 minuter i bassäng. Alla tycker att jag borde lugna ner mig lite pga min fot men de går sådär haha. Den här veckan är jag uppe i nästan 30 000 steg på tre dagar. Men jag känner att jag mår så mycket bättre psykiskt när jag rör på mig.

Nytt program

Denna veckan släppte Viktväktarna ett nytt program som gör att man har möjligheten att program som passar ens livsstil bäst. Jag valde att testa det lila programmet. Då bla havregryn, fullkornspasta/ris och potatis 0SP. Jag tror att det kommer funka bäst för mig då jag ofta är sugen på saker och jag tror att det är bra att fylla på med produkter som gör att man håller sig mättre. Just nu lever jag typ på havregrynsgröt haha.

Största utmaningen

Jag ser den här veckan som startskottet. Förra veckan var ett litet test men nu kör vi på riktigt. Min största utmaning den här veckan är att jag ska till Ullared på lördag. Jag har dock redan nu varit inne och kollar menyn på restaurangen och gjort ett bra val så jag har en plan. Nu kör vi!

Resultat tidigare veckor:

1. Vecka 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *