Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 3

Tillbaka till målvikt - resultat vecka 2

Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 3

Som jag skrev tidigare under veckan så har den här veckan gått bra och jag gillar det nya programmet. I går vad det dags för invägning och resultatet vecka tre blev -0,2 kg. Det kanske inte låter så mycket men det är nämligen mensvecka och då går jag alltid upp 1-1,5 kg så det är här resultatet är väldigt bra. Nu gäller det bara att klara helgen för jag åker nämligen till Skåne för att föreläsa i morgon.

Följa planen

Jag har precis som under resan till Ullared gjort en plan. Jag har också packat en matsäck jag ska ha med på tåget. Nu gäller det bara att följa planen trots tågresor, en ensam fredagkväll i Helsingborg och hotellfrukost. Jag ska göra mitt bästa och det är det enda jag kan göra. När man är guldmedlem får man gå gratis hos Viktväktarna så länge man väger max 2 kg över målvikt och kommer och väger sig minst var tionde vecka. Därför har jag fått betala de två senaste gångerna men nästa vecka ska jag fan vara under 67 kg. Håll tummarna!Tillbaka till målvikt – Resultat vecka 3

Finns inte så mycket att skriva om

De är några som undrat hur jag mår för att jag har varit frånvarande här denna vecka. Men det har inte hänt så mycket spännande att skriva om. I måndags var jag på massage och träffade min kontaktperson. På tisdag blev de träning i varma bassängen och ambassadörsmöte. I går var jag till psyk sen vidare till Viktväktarna. Eftermiddag och kvällen spenderades med D. I dag har jag fixat nytt pass och bara chillat. Ställde in sjukgymnastiken för att jag börjar bli förkyld och min mage bråkar som vanligt. Så de fick bli en vilodag och ladda upp för morgondagens resa.

Resultat tidigare veckor:

1. Vecka 1
2. Vecka 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen