Föreläsningen i Helsingborg

Föreläsningen i Helsingborg

I lördags var det dags för min föreläsning i Helsingborg. Självklart började jag dagen med att vakna upp med ont i halsen. Det känns som alla är sjuka just nu och jag sa senast förra veckan att det är underligt att jag som har nedsatt immunförsvar inte blivit det. Såklart skulle halsen börja krångla lagom till föreläsningen. Jag pimplade te och halstabletter innan och tack och lov höll rösten hela föreläsning trots att det inte fanns någon mikrofon.

Nöjd med dagen

Det var som jag tidigare berättat Autism och Asperger föreningen i Skåne som höll i föreläsningen men alla var välkomna. Det kom ca 50 personer och jag är nöjd med dagen. Jag gillar Skåne förutom att det är så himla långt borta. Efter föreläsningen väntade fem och en halv timma hem till Värmland igen. Vid 22-tiden kom jag innanför dörren i hemma en aning trött. I går blev det en välbehövlig vilodag nu är jag pigg och redo för att åka till Örebro och träffa D. Vad har ni för planer för dagen?

Föreläsningen i Helsingborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen