Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 2 år och 11 månader utan självskadebeteende – Aspiepower Media
Aspiepower Media

2 år och 11 månader utan självskadebeteende

självskadebeteende

2 år och 11 månader utan självskadebeteende

Ännu en månad har gått och jag hade ärligt talat glömt bort vad det var för dag i dag. Det rullar på och sedan jag fick Litium så har jag inte ens tänkt tanken på att skada mig själv. Livet flyter på just nu och det är skönt samtidigt som det känns lite läskigt. Jag är så van att må dåligt så det känns läskigt att må bra. Går runt på helspänn och väntar på att det ska säga krasch. Jag måste lära mig att leva med att livet faktiskt kan kännas bra. Om en månad har jag klarat tre år utan självskadebeteende det är snart en fjärdedel av den tiden som jag skadade mig själv. Nu gör vi på nästa månad ska vi fira!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *