Aspiepower Media

Min och Dregens relation

Min och Dregens relation…

Alla som följt den här bloggen ett tag har nog märkt att mitt hjärta slår extra hårt för ett speciellt band. Och framförallt en speciell person i det bandet. När jag skrev om Dregen under förra veckan så var det flera nya läsare som undrade om hur min och Dregens relation egentligen började? När jag hör ordet relation så tänker jag på kärleksrelation och det har vi inte haha. Men någon typ av relation får man väl ändå påstå att vi skapat under årens lopp.

Han var så jävla snygg

Jag är inte riktigt säker själv hur allt började. Någon gång när jag var i fjortonårsåldern mötte jag Backyard Babies musik för första gången. Jag är inte säker om det egentligen var musiken som lockade mest. Eller om det var att jag tyckte att Dregen var snygg, troligen det sistnämnda haha.

Dom fanns alltid där

Hur ensam jag än varit under min skolgång så har jag aldrig varit helt själv. Jag hade fyra grabbar med mig i mina hörlurar. Dregen, Johan, Peder och Nicke har alltid funnits där. Jag minns hur jag som 16 åring skynda hem från skolan. Det skulle vara livechatt med Backyard Babies på Lunarstorm. Nu skulle jag få prata med dem för första gången. Det var så många som ställde frågor så de hann inte med att svara på min.

Vårt första möte

Mitt och Dregens första möte i verkliga livet var i februari 2006. Jag hade precis fyllt 18 år och kunde gå på deras spelning på Nöjesfabriken. Mina två kontaktpersoner la ihop och gav mig två biljetter i födelsedagspresent. Innan spelningen signerade de skivor och min ena kontaktperson följde med mig dit.

Jag höll på att svimma

Jag ställde mig i kön med min bok i handen. Alla skrev sina autograf och skickade boken vidare men när jag kom fram till Dregen kollade han upp på mig och sa: ”Vad heter du?”
”Joanna, alltså Johanna fast utan H”, fnittrade jag fram.
”Joanna? Vilket fint namn”, sa han och log och skrev god läsning Joanna och sin autograf i min bok.
Han lämnade över boken och nudda i min hand. Jag känner hur min kontaktperson tar tag i min rygg och drar mig ut ur folkmassan. Haha hon hade sett att jag var vitblek i ansiktet och förstod att den där kontakten med handen kunde få mig att svimma när som helst:D

Vi möttes av en slump

Vårt andra möte var när vi mötes av en slump vid Nöjesfabriken två år senare, det berättade jag om i mitt semesterprat. Sen träffas vi en gång på Packmopedsturnén och han signerar mer saker, men då är jag forfarande en i mängden av alla fans. Efter detta blir jag kontaktad av en person som undrar om jag skulle kunna kolla upp vad Dregen skulle ta för att komma och spela nationalsången på speedwaymatch. Så jag skickar i väg ett mail. Jag skriver att det är en liten förening med dålig ekonomi. Men att han kan få sova i min lekstuga på vår gård om han vill hahaha. Han svarar på mailet och ger oss ett bra pris och säger att det boendet är helt okej. Summan är fortfarande för stor för föreningen så det blev inget, tyvärr haha. Nu vet han vem jag är.

Min drog

När jag fyller år nästa gång hade mitt dåvarande förhållande precis tagit slut och mitt liv var allmänt kaos. Jag var hos min psykolog och var apatisk så hon funderarade på att skicka mig till akuten. Vi gjorde en deal om att jag slapp det om jag åkte hem till mina föräldrar. Två dagar senare kom jag tillbaka till henne och flög på rosa moln. Hon undrar vad jag tagit för droger. ”Jag är hög på Dregen”, fnittrar jag.

Han gratulera mig på födelsedagen

Någon som jag fortfarande inte vet vem det är. (men jag har mina misstankar) Har mailat Dregen och berättat att jag inte mådde bra men att jag fyllde år och skulle bli väldigt glad om han skickade en grattis hälsning till mig. Vilket han självklart gjorde. Hans mail gjorde så jag inte behövde besöka psykakuten.

Här börjar mailkontakten

Här började vår mailkontakt, det blir bara några mail per år men de där mailen betyder väldigt mycket för mig. I dag känner han igen mig. Sist vi sågs på Liseberg så kände han igen mina vinkningar på 100 meter avstånd. Haha jag vet inte om det är bra eller dåligt. 😀

Mailade mig från Schweiz

Han var en av de första som fick veta att jag skulle semesterprata på P4 Värmland, och han var även med och valde en låt. Det var hans ord från Schweiz sommaren 2015 som fick mig att fortsätta kämpa för att få rätt vård. Som tillslut resulterade i att jag fick min andra diagnos, Bipolär sjukdom. Jag är så otroligt tacksam över att han svarar på alla mina mail. Fast de i bland kan vara väldigt meningslösa.

Kommer aldrig kunna tacka honom nog mycket

Jag har sagt tack för allt han gör och har gjort för mig tusen gånger nu. Jag kommer aldrig kunna tacka honom nog mycket. Förra sommaren skickade jag: ”Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog mycket för allt du gör för mig. Men en vacker dag när du har tid över så tycker jag att du ska komma till Hagfors så ska jag ta med dig på speedway”. Som svar fick jag ”speedway någon gång skulle vara grymt kul”. Det skulle vara grymt kul att visa upp ”min värld” för honom. Ha har ju fått visa upp sin för mig.Dregen är min hjälte och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta även om vi inte känner varandra på riktigt. Vill ni läsa mer om Backyard Babies betydelse för mig så kan ni göra det här.

 

min och Dregens relation

3 reaktioner på “Min och Dregens relation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *