Home Bipolär sjukdom typ 2 Heja psykiatrin!

Heja psykiatrin!

by Joanna Halvardsson

heja psykiatrin

Heja psykiatrin!

Jag förstår inte varför det alltid ska bli kaos när man har med psykiatrin att göra. I dag har jag stått på Litium i en vecka och det var dags för att ta första blodprovet. De har både sagt och skrivit på en lapp att det skulle tas MINST 12 timmar efter senaste tabletten. Så jag åkte till vårdcentralen men fick inte ta något prov för jag kom för sent. Det ska nämligen tas 12 timmar efter senaste tabletten +-15 minuter. Grattis de kan inte ens göra så ett blodprov tas rätt. Får åka och göra ett nytt försök i morgon.

Känns bättre

Efter en vecka känns det lite bättre men jag är sjukskriven i en vecka till. Jag börjar bli rastlös och jag längtar efter att få börja jobba igen. I morgon ska jag åka hem till Karlstad för på onsdag ska jag träffa min kontaktperson och ska träffa sköterskan på psykiatrin. Det känns lovande att jag redan känner effekt av Litiumet fast det inte är rätt inställt än.

You may also like

2 comments

Mika 25 mars, 2019 - 12:14

Kan tro att det är olika bud då. Mun man tar på kvällen, ca 22. Tar sedan blodprov strax efter 8 på morgonen när dom öppnat på vc. Har aldrig varit några problem.

Reply
Joanna Halvardsson 25 mars, 2019 - 12:20

Jag tar 20.00 kom till VC 10.30 och fick inte ta

Reply

Leave a Comment