Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Heja psykiatrin! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Heja psykiatrin!

heja psykiatrin

Heja psykiatrin!

Jag förstår inte varför det alltid ska bli kaos när man har med psykiatrin att göra. I dag har jag stått på Litium i en vecka och det var dags för att ta första blodprovet. De har både sagt och skrivit på en lapp att det skulle tas MINST 12 timmar efter senaste tabletten. Så jag åkte till vårdcentralen men fick inte ta något prov för jag kom för sent. Det ska nämligen tas 12 timmar efter senaste tabletten +-15 minuter. Grattis de kan inte ens göra så ett blodprov tas rätt. Får åka och göra ett nytt försök i morgon.

Känns bättre

Efter en vecka känns det lite bättre men jag är sjukskriven i en vecka till. Jag börjar bli rastlös och jag längtar efter att få börja jobba igen. I morgon ska jag åka hem till Karlstad för på onsdag ska jag träffa min kontaktperson och ska träffa sköterskan på psykiatrin. Det känns lovande att jag redan känner effekt av Litiumet fast det inte är rätt inställt än.

2 reaktioner på “Heja psykiatrin!

  1. Kan tro att det är olika bud då. Mun man tar på kvällen, ca 22. Tar sedan blodprov strax efter 8 på morgonen när dom öppnat på vc. Har aldrig varit några problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *