Aspiepower Media

Det hände en grej…

Det hände en grej…

I går hände det en grej som ni ser på bilden ovan. Joanna klantarsel Halvardsson tappade sina glasögon i backen. Det gick inte så bra. Nu har jag ett stort problem för jag kan nämligen inte köpa nya glasögon. Jag har mina glasögon för att jag är skelögd, dom ska hjälpa mig att dra ihop ögonen. Men på undersökningen jag gjorde i december så insåg vi att dom är helt fel. Detta är något en specialist måste pröva ut så de skicka en remiss. Jag har dock inte fått någon tid ännu så nu kan jag inte beställa nya för jag vet inte vad jag ska ha för styrka.

Tejpat ihop dom

Pappa ringde dom i går och sa att det var kris så de skulle notera det. Så länge har jag fått tejpa ihop bågarna. Assnyggt haha men vad fan ska jag göra? Jag ser utan glasögon men jag får as ont i huvudet framförallt när jag ska koncentrera mig på något som när jag sitter vid datorn eller kör bil. Så bara så ni vet så är ihop tejpade glasögon senaste trenden!

2 reaktioner på “Det hände en grej…

  1. Rekommenderar dig att avstå från att köra bil tills du fått nya hela glasögon!

    1. Varför då? Jag får köra bil utan glasögon. Har inte glasögon för att jag ser dåligt utan för att jag är skelögd. Glasögonen hjälper mig att dra ihop ögonen. Jag ser lika bra med som utan men får ont i huvudet när jag är utan för länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *