Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Föreläsning i Grums 24/1 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Föreläsning i Grums 24/1

Detta inlägg innehåller reklam för Grums bibliotek och mitt företag Aspiepower media

Föreläsning i Grums

Hej kompisar! Det är söndag och ännu en vecka börjar gå mot sitt slut. I morgon ska jag tillbaka till kontoret för första gången på en vecka. Det ska bli skönt med en vanlig vecka efter förra veckans resande fram och tillbaka. Men det blir bara en vanlig vecka för nästa vecka är det dags igen. Jag föreläser nämligen i Grums den 24/1 kl 18.00. Glöm inte att boka er biljett om ni vill komma, dom finns att köpa på Grums bibliotek.

 

Föreläsning i Grums

Ser fram emot att väga mig

På onsdag börjar också en ny viktväktar-vecka och jag ser fram emot att väga mig den här gången. Det känns lugnare nu när jag kört flex i en vecka och vet att jag gått ner.  När jag pratar med andra så verkar det vara många som är lite osäkra på flex, att man är rädd för att äta för mycket av noll points maten. Nya saker är spännande men lite läskiga innan man vet hur det fungerar. Annars jag gillar jag flex för det gör så programmet blir ännu lättare att följa. I går lyxa jag till det med räkmackor för andra gången den här veckan.

4 reaktioner på “Föreläsning i Grums 24/1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *