Home Vardag Påskafton och saker som går i arv

Påskafton och saker som går i arv

by Joanna Halvardsson

Hoppas att ni hade en fin påskafton, för det hade jag!

Hej kompisar!
Hoppas att ni haft en fin påskafton. Vi spenderade våran hemma hos moster med god mat och trevligt sällskap. Mitt pointsräknande och en påsk utan godis gick åt helvete. Men det får bli så ibland får ta nya tag i morgon igen.

Om inte allt för länge ska jag och Henrik åka mot Karlstad. Fröken B får bli kvar i Hagfors eftersom jag ska till Säffle och föreläsa på torsdag. Vi funderar på att gå på bio i kväll, kanske är dags för vi har bara varit den en gång på 5 år:D

påskafton

Som barn hade jag en rottinggrupp i mitt rum. Men de senaste 20 åren har det stått i farmor och farfars källare. Men nu när vi tömt deras hus så har vi tagit hem den igen, och nu har tydligen mitt barn ärvt den. Baby tycker att jag ska köra hem en stol till Karlstad så hon kan ha en egen fåtölj i vardagsrummet. Först en egen bilstol i bilen och nu en egen möbel, snart får jag nog skaffa en trea så hon får ett eget rum också;)

You may also like

10 comments

christin 16 april, 2017 - 12:42

Glad påsk! Vilken härlig tårta!

Reply
Joanna Halvardsson 17 april, 2017 - 21:13

Det samma till dig!

Reply
Matilda 16 april, 2017 - 19:39

Väldigt fint par. Och du är snyggare än nånsin. Du bara strålar

Reply
Joanna Halvardsson 17 april, 2017 - 21:13

Tack fina du:)

Reply
mlipmli 16 april, 2017 - 22:46

jag måste faktiskt pinsamt erkänna att jag först läste ”asparges”(sparris) och inte apsberges och för det beklagar jag. Jag tycker det är starkt att gå vidare och göra det du gör, hittade din blogg på en annan sida och din verkar väldigt intressant.

Reply
Joanna Halvardsson 17 april, 2017 - 21:12

Tack för din fina ord och välkommen hit:)

Reply
ebba 17 april, 2017 - 09:10

Den där tårtan såg ju galet god ut 🙂

Reply
Joanna Halvardsson 17 april, 2017 - 21:12

Jag kan intyga att den var det;)

Reply
Lilla S 17 april, 2017 - 10:34

Blir väl bra om om Baby får en stol, när hon gav dig hörlurarna! 😉

Reply
Joanna Halvardsson 17 april, 2017 - 21:11

Ja det har du ju rätt i;)

Reply

Leave a Comment