I morgon gäller det!

I morgon gäller det....

Nya naglar

Jag började den här dagen med att jobba veckans sista timmar, nu väntar en vecka semester. Direkt efter jobbet åkte jag till Bergvik för att fixa naglarna så nu är de redo för Skottland. Det är orange men ser ut som rött på bilden, det var svårt att få en rättvis färg. När naglarna var fixade så åkte jag hem och chillade lite innan det var dags för styrelsemöte med (H)järnkoll.

I morgon gäller det!

Efter mötet tog jag en omväg hem och passade på att ta dagens promenad. Jag fortsätta att göra allt jag kan för det är i morgon det gäller. Sista vägningen innan Skottland och det är nu vågen ska visa 64,6 kg vilket betyder målvikt och -15 kg diplomet. Spänningen är olidlig. Nu blir de chill i soffan framför speedwayen och heja på Ludde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen