Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tack Helsingborg för den här gången – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack Helsingborg för den här gången

Tack Helsingborg!

Nu har jag precis bytt tåg i Göteborg. Vet ni vad man kan göra om man ska vänta 45 min på nästa tåg? Jo då kan man gå fram och tillbaka till stationen och komma upp i 1 km. Jag går all in i mitt nya hälsosamma liv. ?

I dag har jag som sagt föreläst för personalen på en skola i Helsingborg. Jag körde ett upplägg som jag inte kört förut men jag tyckte att det bra. Många frågor och spännande samtal. Jag brinner lite extra för skolvärden då jag vet att väldigt små insatser gjorde så jag klarade skolan. Det känns skönt att kunna påverka så inget barn ska behöva ha samma skolgång som jag hade. På något sätt så känns det som allt hemskt som hänt mig inte är lika meningslöst, när min historia kan göra så att andra barn slipper vara med om samma sak. Tack Helsingborg för ett trevligt dygn.

Nu blir det ett dygns vila i Kumla sen drar jag vidare och föreläser på Fellingsbros folkhögskola på onsdag.

helsinborg
Dagens goda lunch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *