Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ni har väl inte missat min nya sambo? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ni har väl inte missat min nya sambo?

Ny familjemedlem

Jag tror att de flesta av er har följt mig i mina sociala medier, under de här två åren jag inte bloggat. Så jag tror ni har full koll på den nya familjemedlemmen som flyttade in efter Stars bortgång. Världens bästa Riffen Tiffen Terroristen!

Stars halvsyster

Jag tycker att det är fint att se Stars gener leva vidare genom Riff. Det är nämligen så att de är halvsyskon och har samma mamma. Jag ser många likheter både i sätter och utseendet. Som att hänga i kristallkronor, bada badkar och riva lägenheten på nätterna. Haha.

Livrädd

Efter Stars hastiga bortgång så får dock Riff stå med en grundlig undersökning varje dag och höra ord som…

”Du tänker inte dö i dag va?”
”Du ser lite smal ut, vi måste väga dig!”
”Varför står din päls rakt upp? Är du sjuk?”

Jag reagerar på varenda detalj jag kan koppla ihop med Stars sjukdom. Livrädd för att det ska hända igen även om han hade en väldigt ovanlig sjukdom. Men sen möts man av de här ögonen som säger ”Mamma, sluta nu! Jag ska bli trehundra år gammal.” Världens bästa Riff. Nu sitter det kanske någon där ute och funderar över valet av namn. Riff var kommer det ifrån? Ni får en gissning! Kom igen nu! Hur bra känner ni mig egentligen?

Rockstjärnekatt

Trumvirvel….
Hon är döpt efter Dregen!
Kunde du inte räkna ut det så är det nog lika bra att du slutar läsa den här bloggen för då har du noll koll på mig. Baby blev en Backyard Baby, det var enkelt. Star fick sitt namn för att Dregen valde deras låt Star War till mitt semesterprat. När jag bad honom välja första låten han tänkte på när han tänkte på mig. Riff var svårare men tillslut blev det så eftersom Dregen öl heter Riff by Dregen. De komiska är att uppfödaren också använde alkohol som namn så hennes uppfödarnamn är Glittermoon Baliey. Värsta alkiskatten haha.

Ensamstående leopardmorsa

Även om vi har dödsångest varje dag och hon väcker mig flera gånger varje natt. Så är jag så tacksam för att den här lilla tjejen kom in i mitt liv. Jag kommer få många år tillsammans fyllda med äventyr. Men jag måste erkänna att det är hårt att vara ensamstående leopardmamma. Främst när man vaknar fem på natten för att man fått en tavla i huvudet för att man inte serverat frukosten i tid, haha. Jag kan lova att ni kommer se mer av den här damen på den här blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *