Aspiepower Media

Födelsedag och veckan som varit

Födelsedag

I dag är det ingen vanlig dag, för i dag är det min födelsedag. Hela 32 år blir jag i dag. Tiden går fort när man har roligt. Vi firade lite i går med mormor och morfar, moster och hennes man. Ju äldre jag blir så tycker jag att födelsedagar blir mer och mer överskattade. Kanske har jag fått en 32 årskris men jag vill inte fylla år mer nu haha.

Grekiskpyttt

Men det blev ett trevligt kalas till middag serverade vi Grekiskpytt. Ett gammalt recept som vi gjorde om lite så att det blev Viktväktarvänligt med bara 5 SP.  Bland annat gjorde vi egna klyftpotatis än att ha i färdiga. Då potatis är noll points när man kör det lila programmet. Riktigt gott var det iallafall. Jag kan återkomma med receptet om ni vill ha det?

födelsedag

Gått i ett

Annars har de gått i ett den här veckan. I måndags var jag och klippte mig. Bad Amanda göra något coolt så vi gick lite crazy men jag blev nöjd. Skönt med lite förändring. Att lite färg kan göra så stor skillnad. Jag vet att Amanda vet vart min gräns går, om de finns någon när de gäller mitt hår haha. Så satte mig i stolen och tyckte ”I dag gör vi något coolt!”

födelsedagTidig morgon

På tisdag hade jag sjukgymnastik. Onsdagen började jag med ett tidigt möte på psykiatrin. Berättade för min sköterska att jag mår sämre och har mer ångest och svänger snabbt. De enda hon kunde göra var att uppmana mig att ringa rådgivningstelefonen nästa dag. Varför ska allt vara så krångligt?

Veckans vägning

Åkte direkt till veckans vägning. Vågen visade -1 kg och jag är nöjd med förra veckan. Den här veckan har jag ätit för mycket men ändå försökt göra de bästa trots konferens och födelsedagskalas. Jag har börjat mäta mig och försöker fokusera mer på vad som händer med kroppen i stället för på vågen. Första veckan hade jag tappat 7 cm runt magen. Förstår att det är vätska men ändå galet!

Tillbaka på gymmet

Det är full rulle på onsdagar så efter vägningen mötte jag upp min kontaktperson på gymmet . Det var länge sedan jag var där men det kändes bra. Tanken är att vi ska gå dit varje onsdag så nu får vi bara hålla tummarna för att min kropp inte hittar på något konstigt.

Fortbildning i Karlskoga

Började torsdagen med att ringa psykiatrin. Sa att jag har mer ångest och undrade vad som hände med läkartiden jag skulle haft i november. De skulle de kolla upp. Jag bad också om recept på Atarax och Zyprexa. De skulle dom fixa. Sen begav mig till Karlskoga för fortbildning med Hjärnkoll. Bland annat föreläste Susanne Rolfner om retorik, väldigt intressant.

Alltid krångel

När jag sitter i Karlskoga så plingar de till i min telefon. Det är Regionen som säger att jag fått ett nytt recept. Smidigt tänker jag och loggar in på appen. Det var bara ett problem… Att jag bad om Atarax och Zyprexa men fick Atarax och Stilnoct. En medicin jag använder men inte bett om. Ringer rådgivningstelefonen men ger upp när jag har plats 27 i kön. Skickar på 1177 och undrar vad dom håller på med. En timma senare får jag ett nytt sms om att jag har ett nytt recept. Jag förstår inte varför de alltid ska va krångel men jag är tacksam att de hann att rätta till de innan de tog helg.

Bebisgos

När jag ändå var i Karlskoga så åkte jag till kusin Zandra och gosade lite bebis. Bra klädsmak har han med och har redan förstått att djurmönster är grejen. (Det kan vara jag som köpt hans kläder haha.) Så har min vecka sett ut. I dag blir det en lugn födelsedag i Hagfors. Ska åka hem till Karlstad några timmar och göra mig klar för att kicka i gång ännu en vecka.

 

 

3 reaktioner på “Födelsedag och veckan som varit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *