Home Aspergers syndrom Regn, regn och sen lite regn….

Regn, regn och sen lite regn….

by Joanna Halvardsson

Jag tycker att det räcker med regn nu…

Hej kompisar! Nu är jag framme i Kumla. Vilket pissväder det är, regnade hela vägen hit. Henrik jobbar kväll så jag är ensam hemma. Ligger i sängen och ser på tv och hör hur regnet smattrar mot rutan. Hoppas på att det är bättre väder i Göteborg men det ska tydligen regna där med i morgon. Jag gillar inte vintern men snö är iallafall bättre än regn.

Ännu igen recept…

Jag har fortfarande inte hört något från psykiatrin. Men i natt sov jag riktigt bra utan sömntabletter. Hade sovmorgon i dag och det känns som det går lättare att somna när jag inte har måste somna en viss tid. Jag hoppas att dom hör av dig snart.

regn

You may also like

4 comments

Alice 7 december, 2017 - 16:10

Vad tråkigt att det regnar hos dig 🙁 hos mig snöar det just nu men det blir nog regn ikväll!

Reply
Joanna Halvardsson 7 december, 2017 - 18:18

Ja inget roligt väder:)

Reply
Julia Svensson 7 december, 2017 - 18:40

Tråkigt med regn!

Reply
Joanna Halvardsson 7 december, 2017 - 18:41

Ja verkligen!

Reply

Leave a Comment