Aspiepower Media

Vila i frid Baby

Vila i frid Baby

Dagen jag så länge har fasat för är här. I dag har min livspartner, min dotter och min bästa vän fått somna in. Hennes njurar orkade inte mer. Tack Baby för de 12 bästa åren i mitt liv. Tack för att du lärde mig vad äkta kärlek innebär. ❤

Vi kommer sakna dig men jag vet att du kommer ha det bra uppe i himlen. För farfar kommer busa med dig hela dagarna och farmor kommer tjata och fråga en gång i minuten om ni inte ska ha lite glass. 😻🍦❤

Tack för allt Baby!

7 reaktioner på “Vila i frid Baby

  1. När jag läste detta fick jag en mindre chock! Gråter som tusan (känslig, speciellt när det handlar om djur)
    Beklagar djupt ❤❤❤❤
    Om det är till nån tröst, så tror jag faktiskt att hon mår bättre nu i katthimlen 🙂 Hon slipper ha ont ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *